Băsescu, pe lista participanţilor la Cursa Trăsniţilor

Mâine, pe Pârtia Bradul din Poiana Braşov, va fi mare spectacol. Braşovenii sunt aşteptaţi, cu mic, cu mare, să îşi demonstreze cvreativitatea şi talentul şi să se înscrie la Cursa Trăsniţilor, cel mai mare eveniment caritabil de la Braşov.

Până acum, oficial, s-au înscris şapte echipe, însă organizatorii, Clubul Rotary Citadel, mizează pe aproximativ 20 de echipe la start. Printre cei care şi-au anunţat deja prezenţa la eveniment se numără şi domnul Băsescu, care va fi în fruntea echipajului „SMURD Forever“. Nu este vorba de preşedintele României, ci de un tiz al acestuia, care s-a gândit să ironizeze oarecum scandalul din acest an, care a dus la proteste vehemente în toată ţara.

Concursul constă în coborârea pe pârtia Bradul cu vehicule fără motor, construite de participanţii creativi. Evenimentul va fi deschis sâmbătă, la ora 18.00, însă, distracţia pe pârtie va începe de la ora 12.00.

Cortul trăsniţilor

O noutate a acestei ediţii este că, la baza pârtiei, va fi amplasdat şi un cort, unde cei interesaţi îşi pot confecţiona chiar înainte de cursă o sanie trăsnită.

Pentru echipele care nu reprezinta companii,  „Marele Premiu” – ce va fi acordat pentru cea mai spectaculoasă reprezentare –  constă intr-un „pachet de răsfăţ total”, un weekend în cel mai mare şi mai luxos hotel de cinci stele din România: Marritott Hotel din Bucureşti. Valoarea marelui premiu depăşeşte 2000 de euro.

Totodată, echipele trăsnite vor putea câştiga şi în acest an premii constând în cazare, cu mic dejun inclus şi distracţie asigurată în „Micul Paris”. Premiul special de anul acesta constă într-un tur privat extins al Castelului Bran.

O noutate o reprezintă faptul că în acest an, pentru prima dată de la organizarea competiţiei, organizatorii au pregătit premii şi pentru companiile participante, în valoare de peste 17.000 euro.

 

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.