Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Mama criminală rămâne în arest

Judecătorii Curții de Apel Brașov au respins astăzi recursul în cazul Monicăi Iudeanu, femeia de 27 de ani, care, vinerea trecută, și-a decapitat copilul de șase luni cu un satâr. La sfârșitul săptămânii trecute, tânăra a fost arestată preventiv pentru 29 de zile, dar a făcut recurs, urmând ca după judecarea acestuia să fie transferată la Penitenciarul Jilava de unde urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ când și-a ucis bebelușul.

Declarații șocante

La termenul de astăzi, Monica Iudeanu a reușit să îi uimească din nou pe judecători prein declarațiile șocante pe care le-a făcut. „Auzeam pe hol ceva care mi-a amintit de Apocalipsă… În ceea ce priveşte fapta pe care am comis-o, a fost la îndemnul lui Dumnezeu … Acel copil pe care l-am omorât nu era, de fapt, un copil, ci era un fel de creaţie făcută din vrăji“, le-a spus Monica Iudeanu judecătorilor.

Femeia a vorbit şi despre soţul ei, pe care îl credea a fi în pericol. „De mai multă vreme am senzaţia că cineva încearcă să-i facă rău soţului meu…În noaptea aceasta am auzit cum îl băteau pe soţul meu“, a mai povestit femeia. Cât despre arestare, Monica Iudeanu a spus că  „am fost arestată ca să fiu luată de lângă familia mea. Eu cer pedepsirea persoanelor din cauza cărora nu pot să dorm, că mă violează“, a mai declarat Monica Iudeanu, citată de brasov.adevarul.ro

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...