Petreceri incendiare de 8 martie

De 8 martie, majoritatea cluburilor din Brașov organizează seri speciale pentru doamne și domnișoare. De departe cele mai căutate petreceri sunt cele de la care nu lispesc numerele de striptease masculin. Tocmai de aceea, cele mai tari cluburi din oraș le așteaptă pe doamne cu petreceri…fierbinți.

În Bamboo, invitați de onoare sunt de la Taboo Boys. „Muzică de calitate, băuturi fine, spectacol incitant și dans până-n zori alături de Taboo Boys“, este invitația lansată de organizatori. Biletul de intrare costă 30 de lei, iar bărbații au interzis până după miezul noții.

Oferte speciale
În Kasho Club, Flamingo Boys vor întreține atmosfera doar pentru femei. Accesul bărbaților în club este permis doar după ora 1.00.  Aici intrarea costă 20 de lei, dar dacă doriți să rezervați o masă aveți la dispoziție mai multe tipuri de pachete. Pachetul Premium, de exemplu, include biletul de intrare și două cocktailuri, la prețul de 40 de lei. Pentru 60 de lei de persoană puteți rezerva o masă VIP, în cea mai bună zonă a clubului, cu vedere spre scenă, și primiți și o șampanie la patru persoane.

În Sofa Club, de pe strada Griviței (fostul Fashion), startul distracție se dă cu o zi înainte de Ziua Femeii. Pe 7 martie, Sofantastic Boys și invitații lor surpriză promit un show de zile mari.

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply