Primăria Predeal caută parteneri pentru proiectul „Solidaritatea predeleană“

În baza acordului de parteneriat, inițiat de primarul Ionel Goidescu, la care preoții parohi Lucian Vitan și Gheorghe Constantin Neagovici au subscris, Primăria orașului-stațiune Predeal caută parteneri pentru desfășurarea proiectului „Solidaritatea predeleană“.

„Prin Serviciul de Asistență Socială, noi am identificat o parte dintre familiile care au nevoie de sprijin. În plus, preoții din parohie știu, la rândul lor, care sunt persoanele sau familiile cu venituri reduse și care se străduiesc să își asigure traiul zilnic. Drept urmare, știm exact cine are nevoie de sprijin și către cine trebuie să se îndrepte atenția noastră. Distribuirea produselor care se vor strânge prin această campanie va fi făcută de către oameni de încredere ai bisericilor din Predeal și Dâmbul Morii. Sunt așteptate firme, politicieni și persoane fizice cu suflet mare și cu posibilități să ni se alăture. Menționez că totul va fi organizat, iar produsele vor ajunge direct la nevoiaşi, prin intermediul bisericii, fără să existe riscul de a se crea aglomerație sau de a apărea suspiciuni asupra destinației acestor ajutoare. Așteptăm acum și răspunsul preoților parohi pentru continuarea colaborării și organizarea a două centre de colectare“, a precizat primarul Ionel Goidescu.

Pentru început, primarul va încerca să obţină îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării sau alimente greu perisabile de la companiile care desfășoară activități economice de comerț și sunt dispuse să se alăture proiectului social.

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply