Căncescu se plânge de „avalanşa” de controale abuzive

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a ţinut, din nou, să se lamenteze, dar în acelaşi timp să se şi laude, în faţa braşovenilor, că instituţia pe care o conduce a început să fie controlată de diferite organe ale statului, dar în acelaşi timp această „campanie murdară” i-ar fi asigurat deja mai multe voturi la scrutinul din acest an.

Subiecte vechi?!

„Aceste controale se fac în rafale, ca urmare a unor sesizări semnate de fetele mari din politica braşoveană Nicolae Vlad Popa şi Dumitru Ioan Puchianu. Numai că toate sesizările lor cuprind subiecte vechi, preluate din 1996, pentru care am fost controlaţi de nu mai ştiu câte ori. Chiar m-am mirat că au omis două subiecte: «grădiniţa» şi «albumul»”, a precizat Căncescu în cadrul unei conferinţ de presă.

Recent, Agenţia Naţională de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP) a decis să facă un control la CJ Braşov, Aristotel Căncescu acuzând-o luna trecută pe şefa instituţiei, Cristina Trăilă, că ar fi blocat licitaţia pentru aeroportul de la Ghimbav.

Primul, în sondaje „anonime”

Nu în ultimul rând, şeful Consiliului Judeţean a susţinut că atacurile declanşate la adresa sa „l-au crescut” cu 12% în preferinţele electoratului şi în ultimele sondaje de opinie, fără însă, a preciza despre ce sondaje este vorba şi cine le-a efectuat.

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply