Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Update: Trei case distruse de flăcări, la Săcele

UPDATE În urma incendiului izbucnit la Săcele, trei case și mai multe anexe gospodărești au fost distruse de flăcări. Pompierii au reuşit să stingăfocul şi să împiedice extinderea lui către liziera pădurii din apropiere. „Cînd am ajuns la locul incendiului am constata că datorită vîntului puternic incendiul risca să se propage foarte rapid atît către alte case, cît şi către pădurea din aporpiere. Am reuşit localizarea focului şi apoi stingerea sa totală. Focul a distrus un număr de trei case şi mai multe anexe gospodăreşti. Pentru a stabili cauzele incendiului am numit o comisie care va investiga acest lucru“, a declarat colonelul Stelian Rechiţean, şeful ISU Braşov, citat de Monitorul Expres.

Locatarii din cele trei case spun, însă, că bănuiesc că focul ar fi fost provocată de o mînă criminală.O locuinţă din Săcele a fost cuprinsă de flăcări, luni dimineaţă, focul extinzându-se, din cauza vântului, la alte patru case din apropiere, iar 15 persoane au fost evacuate, fără să fie înregistrate victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, se intervine cu opt autospeciale, şapte de la ISU şi una de la Serviciul de Voluntari pentur Situaţii de Urgenţă Săcele.

Pompierii au fost anunţaţi că un incendiu a izbucnit la o locuinţă de pe strada Barbu Lăutaru din Săcele, însă până la sosirea echipajelor de intervenţie focul s-a extins rapid la alte patru case din cauza vântului.

“Au fost evacuate 15 persoane şi au fost scoase din locuinţe patru butelii de gaz pentru a preveni o explozie. Nu sunt victime şi la acestă oră se intervine pentru stingerea incendiului”, a spus Sfreja, citat de Mediafax.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...