Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Universitatea Transilvania şi-a publicat oferta. Taxele rămân neschimbate

Şi anul acesta, cele 18 facultăţi ale universităţii braşovene vor scoate la bătaie puţin peste 5.000 de locuri. Deocamdată, conducererea instituţii nu a stability câte dintre acestea vor fi bugetate şi câte cu taxă. Totuşi, pentru viitorii studenţi există şi veşti bune.

Taxele de înscriere la facultate, respectiv taxele de şcolarizare vor rămâne la nivelul celor de anul trecut. „Nu este acum momentul pentru a creşte taxele”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Universităţii, Liliana Rogozea, citat de bzb.ro.

În funcţie de facultatea aleasă, pentru înscriere, candidaţii vor achita sume cuprinse între 50 şi 150 de lei. În ceea ce priveşte taxele de şcolarizare acestea sunt cuprinse între 1.400 de lei (Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor) şi 5.000 de lei (Muzică, pentru specializarea interpretare muzicală – instrumente şi canto). Înscrierea la facultate se face în perioada 12-17 iulie, listele cu candidaţii admişi fiind afişate în perioada 19-20 iulie, iar locurile disponibile sunt afişate pe site-ul unitbv.ro. Anul trecut, Universitatea a oferit 2.820 de locuri bugetate şi 1572 de locuri cu taxă.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...