Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Ionuţ Badea, noul antrenor al echipei FC Braşov, după plecarea lui Şumudică

Tehnicianul Marius Şumudică părăseşte echipa FC Braşov, urmând să fie înlocuit de Ionuţ Badea (foto), conform anunţului finanţatorului Ioan Neculaie de la postul Digisport, potrivit Mediafax.

Şumudică a declarat, tot la Digisport, că a ajuns la o înţelegere pentru ca salariul să-i fie plătit până la finalul sezonului: “Am ajuns la o înţelegere să-mi plătească salariul până la finalul campionatului, pentru că eu nu mai pot să antrenez în altă parte până la finalul sezonului, pentru că am pregătit deja două echipe. Acum câteva etape Şumudică era bun când bătea pe Vaslui. Acum, echipa a uitat să joace. Din punctul meu de vedere, este decizia patronului, este un contract între două părţi, viaţa merge înainte. O să iau o pauză destul de lungă, probabil că o să stau pe margine şi la începutul campionatului viitor. Nu ştiu dacă o să pot sta departe de fotbal. Eu aveam nevoie de o pauză, simţeam asta, dar nu ştiu dacă era cazul acum”, a declarat Marius Şumudică la Digisport.

„E mai bine să ne despărţim acum“

„ FC Braşov şi antrenorul Marius Şumudică au convenit, luni, încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă”, a confirmat, luni, site-ul oficial al grupării braşovene. „Ţin să le mulţumesc fanilor braşoveni, domnului Ioan Neculaie, dar şi jucătorilor pentru perioada frumoasă petrecută la Braşov. Am convenit că este mai bine să ne despărţim acum. Îi urez multa baftă antrenorului care va veni la echipă şi sunt convins că FC Braşov se va salva de la retrogradare”, a declarat Marius Şumudică pentru fcbrasov.ro.

FC Braşov a înregistrat, vineri, în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-2, a treia înfrângere consecutivă, iar după 26 de etape ocupă locul 11 în clasament, cu 29 de puncte.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...