Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Braşovul intră în şantier. 163 de străzi vor fi reabilitate

De la 1 mai, aproape toate străzile care nu au fost modernizate până acum, vor intra în reparaţii capitale. În total, se va interveni pe 163 de străzi, iar una dintre cele mai ample lucrări vizează reabilitare DN 1 E, respectiv şoseaua spre Poiana Braşov, în perspectiva organizării în 2012 a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Nu în ultimul rând, odată cu această investiţie se vor reabilita şi străzile adiacente din Poiană. „Pe şoseaua principală vom aplica un tratament asfaltic, fiindcă garanţia acestui drum a expirat încă de acum cinci ani şi nu vrem să avem surprize neplăcute în pragul organizării festivalului”, a explicat primarul George Scripcaru.

Pasaje în reparaţii capitale

Practic, vara aceasta, vor fi reparate străzi din toate cartierele, unde nu s-a intervenit până acum, pentru că reţeliştii nu îşi terminaseră treaba. Lucrărilor se vor concentra în special în zona Şcheiului (străzile adiacente Pieţei Unirii), dar şi în Stupini şi zona cunoscută ca Braşovul Vechi, între Avram Iancu şi Mihai Viteazu. O altă investiţie importantă vizează turnarea unui covor asfaltic pe B-dul 15 Noiembrie între Camera de Comerţ şi Trei Alimentare, dar şi repararea şoselei din zona industrială spre Hidromecanica 2.

Nu în ultimul rând, vara aceasta, şi trei mari pasaje rutiere vor intra în reparaţii capitale: pasajul de pe Calea Făgăraşului spre Ghimbav, Pasajul Fartec, care va fi dublat, dar şi pasajul mic de pe strada Hărmanului.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...