Proiect surpriză pentru schimbarea preşedintelui CJ Braşov

PDL va anunţa sâmbătă care sunt candidaţii pentru funcţiile de consilieri locali, judeţeni, primari, dar şi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Până acum, există patru propuneri pentru această funcţie: Mihail Veştea, actual consilier judeţean, prefectul Ion Gonţea, Szakal Andras, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, dar şi deputatul Gheorghe Ialomiţeanu.

Acesta din urmă a precizat că PDL are totuşi un proiect surpriză pentru a-l schimba pe actualul preşedinte al CJ Braşov. „Actualul preşedinte nu a făcut nimic în 12 ani de când este în funcţie, nici când a avut bani, nici când n-a avut. Braşovenii i-au dat deja prea multe mandate şi a cheltuit prea mulţi bani aiurea şi este foarte grav că a investit milioane de euro în societăţi private”, a precizat Gheorghe Ialomiţeanu.

Varianta susţinerii unui independent

Candidaţii PDL pentru scrutinul din iunie vor fi aleşi prin vot în colegiul director al partidului, care se va defăşura sâmbătă la Braşov, şi unde vor participa atât parlamentarii PDL de Braşov, cât şi preşedinţii organizaţiilor din tot judeţul. Deputatul a mai explicat că în cazul în care nu va fi nominalizat pentru a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean se va implica în campania electorală a viitorului candidat, neexcluzând varianta ca PDL să susţină un independent.Aristotel Căncescu a îndatorat Braşovul fără să facă nimic şi este momentul să facem o schimbare. Numai în bugetul pe 2012 au fost prevăzute la plată dobânzi de 100 de miliarde de lei vechi pentru credite, iar în ceea ce priveşte accesarea de fonduri europene este undeva foarte jos”, a explicat Ialomiţeanu.

Comments

comments

3 thoughts on “Proiect surpriză pentru schimbarea preşedintelui CJ Braşov

 • Apr 20, 2012 at 1:03 pm
  Permalink

  E clar ca il vor sustine toti pe Tucunel in speranta ca il va depasi pana la urma, pe ultima suta de metri, pe Cancescu. Doar nu se vor inscrie cu mai multi candidati, pentru a nu risipi voturile.

  Reply
 • Apr 20, 2012 at 4:09 pm
  Permalink

  PDL se agita si va lua bataie in aceste alegeri indiferent de strategia pe care o vor folosi.

  Reply
 • Apr 24, 2012 at 1:45 pm
  Permalink

  Se agita ca un Pepsi Ialomiteanu asta. O sa piarda cu brio afonul.

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.