Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Cine este „dnul Grapă”?

Transilvania Expres a publicat ieri in editia online o declaratie a lui Rupy Gabor, unul dintre tinerii implicați în rețeaua de prostituție homosexual și pedofilie. Tânărul, care din comentariile postate la mai multe articole apărute în ultimile zile pe diverse site-uri pare a fi unul dintre denunțători, menționează în declarație numele „Grapă”. Site-ul www.wikibrasov.wordpress.ro a speculat în urmă cu două zile că între consilierul județean Sebastian Grapă și rețeaua de prostituție ar exista unele legături. Rupy Gabor, care în acest moment este plecat din țară, promite că la întoarcere, va organiza o conferință de presă în care o să vorbească despre tot ce știe.

Acuzații la adresa unui consilier județean

Conform anchetatorilor, majoritatea „prostituaţilor” erau tineri orfani sau proveniţi din familii destrămate, săraci şi fără casă. Mulţi dormeau la Centrul pentru Persoane fără Adăpost din Uzina II, de unde erau ademeniţi cu bani de membrii reţelei. Centrul de Adapost se afla sub administrarea Consiliului Județean și în directa îndrumare a consilierului județean Sebastian Grapă, care este  şeful Comisiei de Sănătate şi Asistenţă Sociala a Consiliului Judeţean, scrie www.wikibrasov.wordpress.com.

Va face o conferință de presă

În materialul publicat de www.mytex.ro, este redată o declarație făcută de Rupy Gabor on-line, pe textul scris de acesta neintervenindu-se din punct de vedere gramatical. În textul needitat (n.r. pe care îl publicăm mai jos), Rupy Gabor pomenește un anume domn „Grapă”.  „Buna ziua! Doresc a va aduce la cunostiinta ,ca nu am fugit din tara!!! si unele Declaratii ce sau afirmat, de catre Tv si Presa nu sunt in totalitate ADEVARATE !!! Cand am plecat , nici nu era vorba de anchetarea DIICOT sau a Politiei, ba mai mult, am fost a-mi face documentele la politie si nu am fost OPRIT , pentru parasirea tary. La referitor despre contactele sexuale avute va rog sa va abtineti! nu sunteti in masura de-a comenta ! -dnule( Grapa) . Am sa ajung in curand in tara ca sa va dovedesc ca sunt Curat si nu am NIMIC de ascuns, in cazul in care eram anchetat eram solicitat, ba mai mult asaltat de DIICOT , POLITIE, SAU DAT IN URMARIRE GENERALA! P.S. Am sa fac o conferinta de presa daca este nevoie! Am sa vorbesc tot ce stiu!!!…sa nu mai mancaty c***t ca am fugit”, a scris Rupy.

Amenințat cu moartea

De altfel, și Rupy Gabor a crescut în Centrul de plasament „Orizont” din Sacele, fiind subiect de presă în urmă cu cinci ani, când a încercat să se sinucidă. Acum, Rupy a fost amenințat direct la rubrica de comentarii a mai multor site-uri (www.stirileprotv.ro, www.cancan.ro, www.jurnalul.ro etc.). La articolele despre rețeaua de prostituție masculină și pedofilie a fost postat un același comentariu, semnat cu nick-name-ul „IonutL ”, în care Rupy este amenințat fățiș cu moartea. „RAZBUNAREA ADUCE ALTA RAZBUNARE! (…)Tot acest circ a aparut din RAZBUNARE nu din ADEVAR… Ve-ti vedea ca ADEVARUL iese la iveala si total opus celor declarate de cei patru indivizi cu malformartii psihice si comportamentale… Unul din idivizi Gabor Rupy este un personaj care si-a semnat singur decesul… ”, este scris în respectivele comentarii on-line.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...