Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Nicolae Ţucunel vrea să aducă pe plus afacerile Consiliului Judeţean

Omul de afaceri Nicolae Ţucunel a anunţat, astăzi, că strâns 15.000 de semnături pentru a-şi putea depune candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov. Pentru a candida ca independent el avea nevoie de susţinerea a cel puţin 11.000 de braşoveni. „Voi continua strângerea de semnături până la finele săptămânii viitoare şi estimez că voi avea ajunge la aproximativ 20.000. Continui această campanie, fiindcă aceste semnături îmi dau garanţia că oamenii mă susţin în demersul meu şi fără acest suport, nu aş fi putut să fac această încercare”, a explicat Ţucunel.

În întâlnirile pe care le-a avut cu braşovenii, aceştia, în special cei din municipiu, i s-au plâns că nu înţeleg pe ce a cheltuit Consiliul Judeţean banii până acum. „Locuitorii din municipiul Braşov nu au o percepţie când vine vorba despre Consiliul Judeţean. În 2000 – 2004, s-au făcut nişte ziduri ale Cetăţii şi de atunci au primit doar promisiuni”, a punctat Ţucunel.

Societăţile profitabile, ţinute pe pierdere

Omul de afaceri este de părere că societăţile din subordinea Consiliului Judeţean ar putea aduce bani frumoşi la bugetul judeţului, dacă s-ar schimba sistemul de administrare. „Consilprest ar putea fi una dintre cele mai profitabile societăţi, nu să fie pe pierde, ca acum. Totodată, există două parcuri industriale administrate de CJ Braşov, care dacă ar aparţine unei societăţi din subordinea instituţiei ar putea aduce venituri consistente, bani cu care apoi am rezolva infrastructura rutieră sau problemele din sistemul sanitar, pe care mi le-au semnalat toţi braşovenii cu care am discutat”, a explicat Nicoale Ţucunel.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...