Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Puchianu renunță la cursa pentru Consiliul Județean, în favoarea lui Țucunel

Preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare a Judeţului Braşov, Ioan Dumitru Puchianu, a anunţat azi că renunţă la candidatura sa, ca independent, la preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru a-l susţine pe Nicolae Ţucunel, anunță Monitorul Expres. „Am spus acum ceva timp că voi candida doar dacă sondajele vor arăta că am un avans de minim 5% faţă de Nicolae Ţucunel. Sondajele pe care le avem nu sunt definitive, dar arată că, cel puţin pe municipiul Braşov, suntem aproape egali, cu un mic avans pentru domnul Ţucunel”, a declarat Ioan Dumitru Puchianu.
Am toată disponibilitatea de a-l sprijini pe Nicolae Ţucunel pentru a câştiga Consiliul Judeţean, mergând pe ideea că după 20 de ani de frământări în viaţa publică, şi de bătălii sterile, este momentul să avem în administraţie oameni care să se situeze deasupra intereselor de partid”, a mai spus Puchianu, care a anunţat azi că se află încă în campanie electorală.
Ioan Dumitru Puchianu a strâns, până în prezent, peste 9.000 de semnături de sprijin, majoritatea din afara municipiului Brașov.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...