Medicul Horațiu Rus și-a reluat activitatea medicală

Medicul cardiolog Horaţiu Rus s-a întors la serviciu, astăzi, la cabinetul de la Spitalul Judeţean Braşov, scrie Monitorul Expres. Rus a fost eliberat din închisoare sub control judiciar şi va fi cercetat în stare de libertate, el fiind acuzat de infracţiunea de sex cu minori, fiindu-i înlăturate acuzaţiile şi viol.
Horaţiu Rus a făcut o solicitare, ieri, pentru a fi primit înapoi la serviciu, cerere care i-a fost acceptată de managerul spitalului, Marius Neculoiu. „S-a întors astăzi la spital. Pe perioada cât a fost arestat i-a fost suspendat contractul. El s-a prezentat ieri la spital cu o cerere ca să revină. Ne-a informat de faptul că a fost eliberat şi ne-am interesat şi noi oficial asurpa acestui fapt“, a spus Neculoiu, citat de monitorulexpres.ro.
Horaţiu Rus a fost eliberat din închisoare pe data de 27 aprilie, d 17 zile de detenție.
Potrivit avocatului lui, Ioan Adam, medicul Rus a primit zeci de scrisori de mulţumire de la pacienţii care îi lăudau activitatea profesională. În plus, au fost depuse la dosar şi documente medicale de la Spitalul de Neurologie din Cluj care demonstrază că doctotul Rus suferea de o boală numită sindromul „coadă de cal“, afecţiune a nervilor sciatici.

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply