Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

„Liniuţele“ legale modifică circulaţia autobuzelor în zona Tractorul

Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că în programul de circulaţie a patru linii vor surveni modificări în data de 17.06.2012. În ziua menţionată, în intervalul orar 8.00 – 18.00, pe Strada 13 Decembrie, pe tronsonul cuprins între Stadionul „Forex“ şi capătul de linie „Rulmentul“, se va desfăşura ediţia a treia a GTT Drag Racing.

În aceste condiţii, circulaţia autobuzelor pe linia 2 este suspendată între orele 8.00 şi 18.00, urmând ca apoi să se circule după programul corespunzător unei zile de duminică.

În intervalul orar menţionat, pe liniile 7 şi 30 vor circula autobuze, care, pe sensul de deplasare spre capătul de linie „Rulmentul“, vor întoarce pe strada Turnului, în rest păstrându-se traseele şi orarele corespunzătoare unei zile de duminică. Pe linia 8, pe parcursul întregii zile vor circula autobuze. Între orele 8.00 şi 18.00, pe sensul de deplasare spre capătul de linie „Rulmentul“, acestea vor întoarce pe strada Turnului. Autobuzele vor circula după un orar special, frecvenţa sosirilor în staţii fiind de 12-13 minute. Autobuzele de pe liniile 7, 8 şi 30 vor opri, după întoarcerea de pe strada Turnului, în staţia „Tractorul“.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...