Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Căncescu vrea să dea la pace cu Scripcaru şi să coopereze cu Primăria

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, liberalul Aristotel Căncescu, a ţinut ieri, într-o conferinţă de presă, să declare emfatic că scorul obţinut de el pentru un nou mandat „este unul foarte bun şi detaşat de contracandidatul meu”.
Legat de situaţia din Consiliul Local Braşov, Căncescu a afirmat că nu crede că primarul George Scripcaru, câştigător al unui nou mandat, „va putea să îşi formeze o majoritate”. Noua structură a forului deliberativ municipal este următoarea: USL-12 mandate, PDL-9 locuri, iar UDMR, PP-DD şi FDGR câte două.

În acest context, Căncescu a declarat: „Nu cred că primarul Braşovului (democrat-liberalul George Scripcaru – n.r.) va refuza un armistiţiu, eu iniţiind, deja, un asemenea demers prin colegii dânsului de partid, prin intermediul cărora i-am transmis un mesaj. Vreau, în primul rând, să nu ne mai atacăm şi să atragem investitori şi proiecte. Cred că va accepta o colaborare pentru proiecte de viitor pentru comunitate. Cred că a înţeles şi faptul că, dacă nu ar fi avut loc această campanie electorală plină de atacuri, am fi avut amândoi de câştigat. Aşa, amândoi am pierdut procente importante, precum şi credibilitate!”. Întrebat dacă a avut o întâlnire pe tema „armistiţiului” cu primarul George Scripcaru, preşedintele CJ a negat, dar a adăugat şi că „şi dacă aş fi avut nu v-aş fi spus!”.
Contactat telefonic pentru a-şi preciza opinia faţă de cele de mai sus, George Scripcaru s-a rezumat la a ne declara faptul că „eu am fost mereu cooperant şi deschis unor bune relaţii cu toţi cei care au lansat proiecte în beneficiul comunităţii”.

Autor: Olimpiu Filip

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...