Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Orar de vacanţă pe 19 linii ale RAT Braşov

Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că, începând cu data de 25 iunie 2012, autobuzele şi troleibuzele de pe 19 linii de pe raza municipiului Braşov vor circula după noi orare, adaptate solicitărilor de transport existente pe perioada verii. Astfel, vor fi modificate graficele de circulaţie ale liniilor: 1, 5, 6, 8, 10, 16, 17, 20, 23, 23B, 28B, 31, 32, 33, 34, 36, 50, 51 şi 52.

Noile orare de circulaţie vor fi afişate atât pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare“, cât şi în toate staţiile de pe traseele liniilor menţionate. Pentru evitarea oricărei confuzii, noile afişe vor purta menţiunea „Valabil din data de 25 iunie 2012”.

În cazul liniei 20:  frecvenţa generală a trecerii prin staţii va fi de 60 de minute, pe parcursul întregii săptămâni. La orele de vârf, frecvenţa va fi de 30 de minute. În cursul zilelor de sâmbătă şi duminică, funcţie de solicitările de transport, numărul de autobuze poate fi suplimentat.

În cazul liniei 10: în afara orelor de program din zilele lucrătoare şi pe toată durata zilelor de sâmbătă şi duminică, abonamentele pentru linia 10 sunt valabile pe liniile 1 şi 31, dar numai pe tronsoanele Triaj – Camera de Comerţ (Hidromecanica) şi retur, respectiv Hidromecanica – Valea Cetăţii şi retur.

În cazul liniei 33: în afara orelor de program din zilele lucrătoare şi pe toată durata zilelor de sâmbătă şi duminică, abonamentele pentru linia 33 sunt valabile pe liniile 30, 31 şi 32, pe tronsonul Valea Cetăţii – Piaţa Decebal şi retur, precum şi pe liniile 5 barat şi 7, pe tronsonul Roman SA – Piaţa Decebal şi retur.

 

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...