Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Procurorii cer închisoare cu suspendare pentru Huidu, iar familiile victimelor vor 800.000 de euro de la el

Fostul realizator TV Şerban Huidu a fost prezent noi dimineaţă la Judecătoria Braşov pentru primul termen al procesului în care este judecat pentru pentru ucidere din culpă în urma accidentului rutier pe care l-a provocat în octombrie 2011.

Pronunţarea pe latura penală în cazul accidentului făcut de Şerban Huidu se va da pe 29 iunie, săptămâna viitoare. În schimb, Pronunţarea civilă, legată de daunele cerute de părţile vătămate, se va judeca în toamnă.

Şerban Huidu a spus doar că îi pare rău şi că a avut un weekend de coşmar, atunci când s-a petrecut accidentul.Unul dintre avocaţii săi a spus că acesta i-a declarat că nu ştie de ce a intrat pe contrasens şi în aceste condiţii se consideră vinovat. Procuratura a cerut pedeapsă închisoarea cu suspendare în cazul său, iar avocaţii apărării au fost de acord. Doar avocaţii familiilor victimelor au cerut condamnarea la închisoare cu executare.

Familiile victimelor accidentului rutier provocat de Şerban Huidu au cerut la acest prim termen al procesului în care fostul realizator TV este judecat pentru ucidere din culpă, acordarea de daune morale şi materiale în valoare de 800.000 de euro.

Huidu a refuzat să facă vreo declaraţie presei prezente la faţa locului. Fostul prezentator al show-lui «Cronica Cârcoraşilor» a fost trimis în judecată pentru accidentul în care au murit trei oameni. Atunci şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firmă.

Pe data de 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora.

 

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...