Festival Internațional de Desene Animate la Brașov

Asociația Colors vă invită la prima ediție a Festivalul Internațional de Desene Animate (International Cartoons Festival) care va avea loc la Brașov, între 4-7 iulie.

Asociația Colors organizează pentru prima dată în Brașov un festival internațional de desene animate destinat celor mici și celor mari. Scopul este de a promova multiculturalitatea, modalitățile nonformale de petrecere a timpului liber, valorile sociale, dar și de a le oferi celor mici ocazia de a se familiariza cu limbile străine, având în vedere că desenele vor fi prezentate în formatul original, fără a fi dublate și fără subtitrare.

Micuții vor putea viziona desene animate reprezentative din Polonia, Spania, Turcia, Cehia, Franța, Belgia, Estonia, Letonia, Japonia, Elveția, Rusia, Scoția, USA, Ungaria, Australia, UK, Italia, Germania și România. Filmele pot fi urmărite între 4-7 iulie, între orele 10-13 și 15-18, la Centrul de Activități Colors, din str. Mircea cel Bătrân nr. 4. Intrarea este gratuită la toate proiecțiile.

În cadrul festivalului părinții și bunicii celor mici vor avea și ei ocazia să revadă  desene animate celebre, precum „Lolek și Bolek“, „Mihaela“, „Willi Frog, Popeye“ sau „Nu, pogodi!“ și să își aducă aminte de copilăria lor.

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.