Telecomanda-minune produsă la Braşov: cum îţi faci Smart TV cu doar 250 de lei

Orice televizor banal poate fi transformat în Smart TV, cu condiţia să aibă mufa HDMI. O telecomandă specială, All TV, prezentată de Allview, promite să crească IQ-ul celui mai mare ecran din casa ta. Aceasta funcţionează ca un mouse şi are incorporată, pe cealaltă parte, o tastatură QWERTY suficient de mare ca să poţi scrie fără probleme, dar suficient de mică pentru a fi compactă.

Ajutată de laptop

Dacă nu-ţi permiţi să dai aproape 1.000 euro pe un Smart TV, poţi opta pentru gadgetul de numai 250 RON lansat de braşovenii de la Visual Fan. Telecomanda de la Allview funcţionează împreună cu o tabletă, dar dacă nu ai una, o poţi înlocui cu laptop-ul tău. Pe lângă telecomanda, pachetul mai conţine suportul pentru tableta, un cablu HDMI şi aplicaţia software All TV.

Tot divertismentul de pe tableta sau laptop, şi vorbim aici de jocuri Android, ştiri TV, filme, site-ul sau reţele de socializare va putea fi afişat şi controlat pe televizorul personal. Vizionarea filmelor cu All TV direct pe televizor oferă un confort fără precedent utilizatorilor care prin aplicaţia SeeNow au acces la documentare, filme artistice şi posturi TV transmise în timp real. În ceea ce priveşte rularea jocurilor, funcţia de air-mouse a telecomenzii creează o experiena unică.

Apeluri video şi de voce

Cu aplicaţiile Yahoo! şi Skype, utilizatorii pot efectua apeluri de voce sau video şi pot trimite mesaje. În timpul apelurilor, video imaginile transmise de cameră se pot vedea direct pe televizor. Telecomanda controlează conţinutul de pe televizor prin mişcări naturale ale mâinii de la o distanţă de până la 30 de metri.

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply