Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Ouăle de prepeliță, mai sănătoase decât orice medicament

De sute de ani se știe că ouăle și carnea de prepeliţă au efecte benefice asupra organismului uman, ajutând atât la menținerea tonusului și a sănătății celor care le consumă, cât și la tratarea anumitor boli.  Efectul tămăduitor al ouălor de prepeliță este dovedit şi acceptat chiar și de către medici, care nu ezită să le recomande pentru ameliorarea anumitor afecțiuni.

De ce este sănătos oul de prepeliță?

Oul de prepeliţă conţine de cinci ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de șase ori mai multă vitamina B1 şi de 15 ori mai multă vitamina B2, față de un ou de găină. În plus, micuțul ou pestriț  conţine întregul complex de vitamine A, B, D3, E, plus calciu, zinc, sulf şi potasiu, ajutând la revitalizarea organismul uman indiferent de vârstă. Mai bine decât orice medicament, oul de prepeliță reglează şi îmbunătăţeşte funcţionarea inimii şi activitatea aparatului circulator, reglează aciditatea gastrică, ameliorează respiraţia şi funcţia reproductivă, are efecte benefice în tratarea bolilor de rinichi şi de ficat, acţionează pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic şi al celui imunologic.

Singurul ou dietetic
Efectele miraculoase ale ouălor de prepeliţă sunt date de calitatea superioară a proteinei şi lipsa colesterolului. Acesta este singurul ou dietetic, deși conţine proteine, glucide speciale nepericuloase în diabet (sau alte boli în care glucidele sunt interzise), lipide speciale fine şi lecitine, multe vitamine, săruri minerale, aminoacizi esenţiali, factori antialergici. Conţine un agent anticolesterol, care curăţă vasele sanguine de depunerile de colesterol, inclusiv pe cele fine cerebrale. În plus, mai conţine un agent care ajută în refacerea celulară.

Boli ce pot fi tratate cu ouă de prepeliță

Ouăle de prepeliță pot fi consumate în aproape orice situație, rare fiind contraindicațiile pentru ele. Îmbunătăţesc funcţionarea cordului, refac organele slăbite, ajută în revenirea după intervenţii chirurgicale şi radioterapii. Cura cu aceste ouă reglează aciditatea gastrică şi digestia, protejează celulele nervoase, îmbunătăţind memoria şi coeficientul de inteligenţă, dar este eficientă și în tratarea bolilor de rinichi, ficat şi bilă, afecțiuni oftalmologice şi ORL. Revitalizează organismul indiferent de vârstă şi prelungesc viaţa, rezolva anemii, spasmofilii, migrene şi astenii. Consumul regulat de ouă de prepeliță ajută la refacerea organismului şi reglarea nivelului zahărului din sânge, în caz de diabet, ajută în cazuri de impotenţă sexuală, astm bronşic, TBC, hipercolesterolemie, rinita alergică, alergii şi eczeme.

În Brașov, ouă și carne de prepeliță puteți comanda direct de la Gabriel Voicu Popa, crescător de prepelițe, la numerele de telefon  0760308278, 0741623345 sau 0736792357 sau de pe site-ul www.prepelitebv.net. Transportul este gratuit la domiciliul clientului, în anumite zile și la anumite ore.

 

 

 

 

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...