Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Adrian Szabo: Jucăm în faţa suporterilor şi vrem să câştigăm

FC Braşov aşteaptă cu optimism partida de luni cu CSMS Iasi. Antrenorul Adrian Szabo, este increzător că meciul de acasă va fi câştigat cu ajutorul suporterilor.

„Baietii se pregatesc serios si foarte bine. Dau dovada de concentrare la antrenamente si aceste lucruri nu pot decat sa ne bucure si sa ne dea sperante. Nu trebuie sa ne luam dupa pozitia in clasament pe care o ocupa in prezent formatia ieseana, este o echipa care va veni sa ne ia punct sau puncte, iar noi trebuie sa o facem sa plece cu mana goala. Jucam iarasi in fata propriilor suporteri si, ca de fiecare data, ne propunem sa facem un joc frumos si sa castigam” a declarat antrenorul braşovean.

Szabo crede ca CSMS Iasi nu trebuie privita de sus si pericolul pentru echipa noastra poate veni de la exprimarea in ansamblu a formatiei moldovene. “Onofras este un jucator cu experienta mare la nivelul Ligii 1 si nu numai. In atac beneficiaza de aportul a doi jucatori de forta, care pot pune probleme in orice moment si oricarei aparari. Bineinteles ca au si puncte slabe, pe care noi va trebui sa le exploatam la maximum. Dar pentru asta este necesar sa fim foarte atenti si determinati in aceasta partida, exact ca in meciurile de pana acum“, a spus antrenorul “stegarilor”.

Partida va avea loc luni de la ora 19:00

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...