Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Incubatoare noi pentru Maternitatea braşoveană, de la „Salvaţi Copiii”

Organizaţia Salvaţi Copiii lansează campania „Bun venit pe lume!” prin care îşi propune strângerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare a maternităţilor din 15 oraşe, printre care se numără şi Braşovul.

Pornind de la datele statistice conform cărora în România mor anual, în medie, 1900 de copii cu vârsta mai mică de un an, organizaţia Salvaţi Copiii a amplasat în trei locuri cunoscute din Bucureşti – Bucureşti Mall, Plaza România şi parcul Herăstrău–la Roata Mare – câte 1900 de body-uri de copii, fiecare dintre acestea simbolizând un copil care nu a mai apucat să-l folosească. Începând din 6 octombrie, în fiecare dintre cele trei spaţii se fac donaţii. Pentru fiecare 50 de lei donaţi, un body va ajunge la copiii din maternităţi.

„«Bun venit pe lume!» este o campanie emoţionantă, care te face să te gândeşti că moartea unui bebeluş nu este o statistică. Ne dorim foarte mult ca, prin mecanismul creativ al campaniei, să atragem atenţia societăţii din România asupra acestor tragedii şi să demonstrăm că donaţiile pot avea un rezultat direct, dar şi un efect pe termen lung, în numărul de vieţi de copii salvate. Îi încurajăm pe toţi românii să contribuie cu donaţii prin sms, pe site-ul nostru sau direct la locaţiile în care sunt expuse body-urile pentru că, într-adevăr, prin incubatoarele cumpărate, sporim şansa la viaţă a copiilor noştri”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv al Organizaţiei Salvaţi Copiii România.

Contribuţii în bani se mai pot face trimiţând sms la numărul 8864 sau pe site-ul www.salvaţicopiii.ro până la încheierea campaniei, în 31 decembrie.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...