Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Nu au mai făcut politică, dar au considerat că este timpul să se alăture Forţei Civice pentru a pune ţara pe picioare

Forţa Civică continuă să îşi mărească efectivul de la o zi la alta. Printre noii membri se numără unul dintre fondatorii Asociaţiei 15 Noiembrie 1987, Marius Niculescu, care este preşedinte interimar al organizaţiei Hărman, dar şi un bancher, Ciprian Costea, care este originar din Bucureşti, dar care lucrează în Braşov de aproximativ patru ani. „Ştiu că îmi pot aduce aportul pentru a face ceva mai departe. Am considerat că trebuie să mai fac şi altceva pe lângă meseria pe care o am”, a spus Costea.

„Ne continuăm expansiunea în forţă, fiindcă trebuie să constituim rapid toate organizaţiile din judeţ, dar, în ciuda timpului extrem de scurt, nu vom face rabat de la calitatea oamenilor pe care îi alegem, ca să ne reprezinte. Sunt oameni care nu au mai făcut politică până acum, dar au simţit că este timpul să se implice”, a precizat prim-vicepreşedintele Forţei Civice Braşov, Sorin Grigorescu.

Acesta a mai precizat că în decursul zilei de astăzi se va finaliza protocolul între partenerii din Alianţa România Dreaptă, respectiv Forţa Civică, PDL şi PNŢCD, iar cel mai târziu marţea viitoare se va pune la punct şi echipa de coordonare a Alianţei la Braşov, precum şi stabilirea candidaturilor pe fiecare colegiu uninominal.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...