Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Echipa PSD pentru Parlamentare este oficială. Vezi ce nume grele candidează

Preşedintele PSD Braşov, Constantin Niţă, a făcut public cei cinci candidaţi care vor candida din partea formaţiunii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. „Este o echipă bună cu care avem mari şanse să câştigăm. Câteva dintre criteriile care au stat la baza selectării acestor candidaţi au fost rezultatele profesionale, dar şi activitatea în partid”, a precizat Niţă.

Din partea PSD, candidaţii sunt la Camera Deputaţilor: deputatul Constantin Niţă, pe Colegiu 4, zona Zărneşti – Râşnov – Predeal – Moeciu, Ioan Ochi, pe Colegiul 2, zona Săcele – Tărlungeni – Prejmer – Teliu – Vama Buzăului, Emil Niţă, Colegiul 5, Şchei – Bartolomeu – Centrul Civic, avocatul Ioan Adam, Colegiul 6, Răcădău – Noua – Craiter, iar la Senat, din partea social-democraţilor este propus vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Viorel Chiriac, pe Colegiul 2.

„Viaţa mea, atât pe plan profesional, cât şi politic, este legată de Braşov şi de braşoveni. Nu mi-a fost ruşine cu ceea ce am făcut şi sper să nu îmi fie ruşine nici în cazul în care voi ajunge în Parlament. Îmi propun pentru această candidatură un program de zece proiecte, ce vor include toate problemele de importanţă majoră pentru braşoveni”, a spus Emil Niţă. Viorel Chiriac, care a fost desemnat pe singurul post de Senat repartizat PSD, a precizat că planurile sale dacă va ajunge demnitar vizează sprijinirea proiectului Aeroportului de la Ghimbav, dar şi realizarea autostrăzii Braşov – Comarnic.

Liberalii nu dau la pace

Deocamdată, liberalii nu au stabilit candidaturile pentru restul colegiilor şi nu au dezvăluit oficial candidaturile, chiar dacă vineri seară a avut loc şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Braşov, unde s-a dezbătut tocmai acest lucru. Şedinţa a fost una cu scântei mai ales că doi actuali parlamentari liberali braşoveni, respectiv senatorul Ioan Ghişe şi deputatul Gheorghe Gabor, nu au mai avut loc pe listele de candidaţi ai PNL, pentru scrutinul din decembrie.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...