Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Forţa Civică are o organizaţie dedicată persoanelor cu dizabilităţi

Reprezentanţii Forţei Civice Braşov se preocupă de soarta acesrtei categorii de persoane, iar la nivelul organizaţiei judeţene a fost constituită o structură din care fac parte persoane cu dizabilităţi. „În campaniile electorale şi în preajma sărbătorilor, toţi îşi aduc aminte şi de aceste persoane cu probleme. Se discută foarte mult despre ce trebuie făcut pentru promovarea drepturilor acestei categorii sociale. Cred că cei mai în măsură să se ocupe de această problemă sunt chiar ei”, a explicat secretarul general al Forţei Civice, Cornelius Popa.

Totodată, Forţa Civică continuă să îşi contureze filialele locale, iar oamenii continuă să vină se înscrie în noua formaţiune. „Oamenii vin pe cale naturală, adică nu ieşim noi cu arcanul să îi obligăm să se înscrie, doar de dragul de a ne lăuda cu nişte cifre măreţe”, a precizat vicepreşedintele formaţiunii, Emi Rada. Practic, Forţa Civică a reuşit să îşi valideze aproape toate conducerile organizaţiilor din zona urbană a Braşovului, mai având de confirmat doar structurile din Rupea şi Codlea. Astfel, luni, a fost validată şi conducerea de la Săcele, unde preşedinte a fost desemnată Stanca Maria Fodor (foto mijloc).

Aceasta este de profesie medic de familie şi nu a mai făcut politică până acum, dar a decis să aleagă Forţa Civică „pentru că promovează valorile morale, etice şi ne cheamă la luarea deciziilor ce privesc viaţa noastră”.

Un alt braşovean care a ales să se înscrie în formaţiune este şi prof. ing. Mihai Schlupek (foto stânga), fost profesor la Academia Forţelor Aeriene Hendri Coandă, dar şi la Universitatea Transilvania.

„Stilul de a gândi al lui Mihai Răzvan Ungureanu m-a determinat să intru în politică. Îl cunosc de 20 de ani şi apariţia sa pe scena publică a fost ca o revelaţie”, a mărturisit prof. Schlupek.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...