Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Brașovenii nu prea au de ales

Intră în articol pentru a vedea ce poți vota în 9 decembrie. Filiale din Braşov ale partidelor politice şi-au stabilit în proporie de 90 % candidaţii pentru alegerile parlamentare. Și de această dată, oferta principalelor coaliții care se vor confrunta în campania electorală este foarte slabă.www.gazetabrasovului.ro îți prezintă candidații principalelor coaliții politice care se vor confrunta în campania electorală, pe colegii.

Pâna la data limita de 30 octombrie 2012, trebuie depuse toate candidaturile pentru functiile de senator si deputat, urmand ca până la 7 noiembrie sa se constate candidaturile definitive, ce vor fi facute publice. Campania electorală urmează să se desfășoare, ca și până acum, în cele 30 de zile de dinaintea scrutinului. Mai precis, campania va începe vineri, 9 noiembrie, și se va încheia sâmbătă, 8 decembrie, la ora 7.00. Vezi aici în ce colegiu uninominal din Brașov vei vota.

Candidați controversați la USL

Numele propuse de USL și ARD sunt tot ale unor politicieni vechi, mulți dintre ei controversați, așa cum sunt Dan Zamfir și Radu Cristescu. Sub sigla USL, din partea PNL, vor candida politicieni „parașutați” de la București, cu biografii controversate, a căror singură calitate este potența financiară. Chiar și printre candidații brașoveni se numără oameni de afaceri care au beneficiat de-a lungul timpului de afaceri dubioase cu administrațiile locale sau au participat la privatizări controversate, cum ar fi , Ioan Diniță (PC), Sebastian Grapă (PNL) și Emil Niță (PSD). Pe lista USL, din partea PNL se află și fostul președinte al FSN și prim ministru Petre Roman, una dintre cele mai controversate figuri politice postdecembriste.

PD-L a luat toate locurile din ARD

La rândul ei, ARD Brașov a ratat șansa unei primeniri a clasei politice brașovene, propunând, în mare măsură aceeași politicieni vechi care nu au demonstrat mai nimic. Pedeliștii au ocupat toate locurile de candidați, Forța Civică retrăgându-și candidatura, iar PNȚ-CD mulțumindu-se să susțină candidații coaliției, fără pretenții.

Iată ofeta principalelor alianțe politice, în județul Brașov:

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...