Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Handbal: HC Danubius – Corona Braşov

În cadrul etapei a şaptea a Ligii Naţionale de handbal feminin, la Galaţi se vor înfrunta miercuri, HC Danubius, din localitate şi Corona Braşov. Este o partidă programată în devans, la cererea echipei gălăţene, care va juca în cupele europene. Din lotul actual al Coronei Braşov fac parte şi două jucătoare care în trecutul campionat au îmbrăcat tricoul echipei de la Dunăre.

Antrenoarea principală a Coronei, Mariana Târcă a declarat pentru siteul clubului : ,,Echipa din Galaţi este animată de gândul de a câştiga puncte, mai ales că joacă pe teren propriu. Au început şi ele de la zero, aşa cum am început şi noi în 2010, astfel încât se află în plină perioadă de formare. Eu zic că echipa noastră are un tonus foarte bun şi o atitudine corespunzătoare. Sunt puse la bătaie două puncte, de care avem mare nevoie, pentru că anul acesta mai avem un singur meci de jucat, după cel de la Galaţi. Le-am spus fetelor, după antrenamentul de marţi, că trebuie să arătăm că ştim să jucăm şi în deplasare. Sper să avem puterea şi să ne descurcăm, în faţa unei echipe ambiţioase, aşa cum este cea a Galaţiului. Chiar dacă echipa din Galaţi joacă în cupele europene, cred că se va gândi mai mult la salvarea de la retrogradare.”

 

,,Mă întorc la Galaţi, unde am amintiri plăcute. Acolo am crescut în handbal, m-am format şi am petrecut şapte ani frumoşi. Acum sunt la Braşov şi îmi doresc să jucăm bine şi să ne impunem. Echipa din Galaţi este în construcţie şi va lupta foarte mult pentru victorie, dar sperăm ca în cele din urmă să avem noi câştig de cauză”, a declarat Nicoleta Tudor (foto).

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...