Huidu face destăinuiri despre accidentul de anul trecut, pe blogul său

Fostul cârcotaş, Șerban Hudiu, a ales să posteze pe blogul personal câteva detalii despre linșajul mediatic la care consideră că este supus în ultima perioadă dar și câteva amănunte despre ziua teribilului accident.

„Vreau sa asigur rudele victimelor, ca nu ma intorc in prim plan in televiziune asa cum gresit cred, si ca banii, pe care i-am convenit, ii dau in continuare in contul care a fost inchis, desi am avut o intelegere pe care numai eu am decis sa o respect! Ii rog si pe ei, si pe avocatii lor sa constientizeze realitatea, si sa redeschida contul pe care l-au inchis! Nu vreau nimic inapoi! Orice as face, suferinta si pierderile lor nu le pot alina!”, a mărturisit Huidu pe blogul său.

„Am fost demonizat că am cumpărat justiţia cu bani!”

Fostul Cârcotaș dezminte zvonurile apărute în presă conform cărora el ar fi avut vreo influență asupra deciziei pe care au luat-o judecătorii în cazul său. „S-au spus multe si am fost demonizat ca am cumparat justitia cu bani! Nu am contestat nimic, desi puteam, pentru ca procesul sa se termine repede si oamenii sa primeasca despagubirile ce vor fi stabilite de catre judecatori! Ce am primit in schimb? epitete de :”drogat” sau “criminal odios”!Exprimarile de genul “daca eram eu luam 20 de ani” si “in America era deja la inchis”, se lovesc de jurisprudenta existenta!”.

Huidu mai vorbește în postarea de pe blog și despre faptul că a fost supus testelor atât înainte de accident și era apt să conducă, și a acceptat toate testele și analizele care au fost necesare și după accident iar rezultatele au fost bune.

„Doar un singur vinovat:eu!”

„Am fost testat, mi s-a luat sange, iar in luna noiembrie 2011 am facut un examen neurologic si medical complet la clinica din Innsbruck, unde am fost internat anterior, examen care e la dosar si a stat la baza examinarii din Brasov pe care am facut-o ulterior! Toate testele si analizele au iesit bine! La fel si examinarea! De asta nu va spune presa in veci nimic desi sunt la dosar! In ochii lor si in ochii celor injectati de ura, e doar un singur vinovat:eu!”, scrie Huidu pe blog.

Câteva amănunte interesante ne-a oferit Șerban Huidu și despre ziua în care s-a produs accidentul: „In ziua aceea nu era aglomerat, nu erau coloane iar in fata mea conducea cumnatul meu, cu care am plecat impreuna din Predeal! Deci pe cine sa depasesc si pentru ce?”

 

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply