Un nou anunţ al preşedintelui CJ Braşov: „Săptămâna viitoare vom începe lucrăile la pista aeroportului”

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Aristotel Căncescu a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că săp­tămâna viitoare vor începe lucrările la Ae­roportul Internaţional de la Ghim­bav, după ce Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a emis o decizie în favoarea autorităţii braşovene privind li­citaţia referitoare la execuţia obiec­tivului.

Valoarea contractului este de 12,767 milioane de euro fără TVA şi, potrivit anunţului de licitaţie, pista aeroportului de la Braşov va avea o lungime de 2.820 m şi o lăţime de 45 m, iar durata contractului este de 48 luni, începând cu data atribuirii contractului.

 Despăgubiri de la cel ce contestă!

„Stăm cu banii în cont de peste un an şi nu ne putem apuca de lucru pentru că suntem blocaţi ba din interese politice la început, ba din interese personale acum, şi regret că un braşovean (făcând referire la Icco Energ, co-partener al contestatarului SCC Napoca – n.r.) este implicat în aşa ceva. În ur­mă­toa­rele zile vom semna documentele cu Vectra SA, iar dacă firma din Cluj care a contestat licitaţia va mai ape­la la vreo instanţă suntem pregătiţi şi le vom cere chiar şi despăgubiri”, a spus Căncescu.

 

Comments

comments

2 thoughts on “Un nou anunţ al preşedintelui CJ Braşov: „Săptămâna viitoare vom începe lucrăile la pista aeroportului”

 • Nov 9, 2012 at 11:49 am
  Permalink

  Incompetentilor si prostilor, nici macar nu aveti autorizatie de construire !

  Reply
 • Nov 11, 2012 at 6:51 pm
  Permalink

  gargara electorala…

  daca se incepe dureaza maxim pana la alegeri, apoi nu va mai fi nici un utilaj pe acolo pana la urmatoarea campanie electorala….bestiile astea de politicieni ar merita linsati public

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.