Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Un nou anunţ al preşedintelui CJ Braşov: „Săptămâna viitoare vom începe lucrăile la pista aeroportului”

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Aristotel Căncescu a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că săp­tămâna viitoare vor începe lucrările la Ae­roportul Internaţional de la Ghim­bav, după ce Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a emis o decizie în favoarea autorităţii braşovene privind li­citaţia referitoare la execuţia obiec­tivului.

Valoarea contractului este de 12,767 milioane de euro fără TVA şi, potrivit anunţului de licitaţie, pista aeroportului de la Braşov va avea o lungime de 2.820 m şi o lăţime de 45 m, iar durata contractului este de 48 luni, începând cu data atribuirii contractului.

 Despăgubiri de la cel ce contestă!

„Stăm cu banii în cont de peste un an şi nu ne putem apuca de lucru pentru că suntem blocaţi ba din interese politice la început, ba din interese personale acum, şi regret că un braşovean (făcând referire la Icco Energ, co-partener al contestatarului SCC Napoca – n.r.) este implicat în aşa ceva. În ur­mă­toa­rele zile vom semna documentele cu Vectra SA, iar dacă firma din Cluj care a contestat licitaţia va mai ape­la la vreo instanţă suntem pregătiţi şi le vom cere chiar şi despăgubiri”, a spus Căncescu.

 

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...