Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Altfel de oameni: „Trebuie înlocuite, încet, încet, vechile idei”

Claudiu Popa, preşedintele organizaţiei de tineret a Forţei Civice Braşov, s-a născut pe 17 iulie 1979, la Braşov. Ziua sa de naştere a coincis cu înfiinţarea acestei noi formaţiuni, în care tânărul braşovean a ales să se înscrie. Claudiu a vrut să cocheteze cu politica de mai mulţi ani, dar nu s-a regăsit în ideologia nici unuia dintre partide, aşa că a preferat să stea deoparte până i s-a oferit alternativa. „Este primul partid în care m-am înscris, fiindcă, la momentul înfiinţării sale, am simţit că acesta este cel care mi se potriveşte cel mai bine. În primul rând, Mihai Răzvan Ungureanu, care este o persoană determinată şi energică, m-a motivat să urmez acest drum. Mi-am dat seama că ideile mele se regăsesc în ceea ce promovează acest partid”, ne-a destăinuit Claudiu.

Trebuie schimbate vechile concepţii

Are un băieţel de cinci ani şi speră într-un viitor mai bun pentru acesta. Claudiu Popa crede că pentru o Românie mai bună este absolut necesar să se schimbe concepţiile greşite, după care se ghidează actualii politicieni, şi să fie promovaţi tinerii. „Vrem să creăm o forţă puternică, să aducem un suflu nou vieţii politice. Din ceea ce am observat, actuala clasă politică are neapărat nevoie şi de tineri care să schimbe viziunea. Trebuie înlocuite, încet, încet, vechile idei şi cred că singura şansă este doar prin intermediul tinerilor”, a explicat preşedintele organizaţiei de tineret al Forţei Civice Braşov.

O forţă pentru cei de rând

Încă din timpul facultăţii a lucrat în domeniul vânzărilor şi ţinând cont că a absolvit Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, de anul acesta, lucrează tot în domeniu, dar pe partea tehnologică, respectiv vânzarea de echipamente pentru industrie. „Domeniul în care activez este de fapt motorul economiei, iar dezvoltarea acestei ramuri ar trebui să fie principala preocupare a guvernanţilor şi a politicienilor. Chiar dacă nu am mai făcut politică până acum, ştiu ce înseamnă politica din punctul de vedere al omului de rând, al electoratului, şi de aceea vreau să chem alături de mine şi alţi tineri, serioşi şi motivaţi, care nu au mai făcut politică, astfel ca să aducem o schimbare şi pe acest plan. Oamenii trebuie să simtă că şi politicienii care îi conduc sunt de-ai lor şi îi sprijină. Forţa Civică trebuie să fie un partid al oamenilor de rând cu care aceştia să se identifice şi să facem împreună front comun pentru a face ceva bun pentru ţară”, a subliniat Popa.

Comentarii
Loading...