Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Candidaţii USL pe zona Rupea au făcut petrecere ca la nuntă pentru alegători, chiar dacă este ilegal

A fost petrecere mare, într-una din serile trecute, într-un restaurant din oraşul Rupea. Nu a fost nuntă şi nici botez, ci doar o „atenţie” a candidaţilor USL pentru un post de demnitar, din această zonă, pentru ca alegătorilor să le intre bine în cap cu cine trebuie să voteze pe 9 decembrie, chiar dacă astfel de acţiuni sunt ilegale.

Dezvăluirile au fost făcute de PRO TV, care a filmat în detaliu toată chermeza şi a prezentant-o astăzi. Chiar dacă postul de televiziune nu a dat publicităţii numele candidaţilor care au ales o astfel de campanie electorală ilegală, a dat de înţeles totuşi, că este vorba de cei doi candidaţi USL, respectiv liberalii Sebastian Grapă, care candidează pentru un post de senator în Colegiul 1, şi Mihai Donţu, candidat la un post de peutat în Colegiul 1, colegii în care este inclus şi oraşul Rupea, mai ales că pe fundal s-a putut auzi discursul şefului liberalilor braşoveni, Aristotel Căncescu.

Poliţia a început o anchetă

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov va demara o anchetă în acest caz. Guvernul a stabilit condiţiile în care candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie pot „convinge” lumea să-i voteze: cu pixuri şi brichete, nu cu alimente sau băutură. În ultimele campanii electorale, lumea a fost „cumpărată” cu caserole cu mititei, flacoane cu bere, pungi de zahăr, mălai, ulei, butelii, miei, reduceri la stomatolog, bilete la concerte, dacă nu cumva s-au dat drept cadouri găleţi, lighene, sorturi, umbrele. Se pare că unii nu pot renunţa uşor la vechile obiceiuri.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...