Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Cât mai costă o garsonieră în vechile cartiere muncitoreşti ale Braşovului

Preţul mediu al unei garsoniere în oraşele mari din România este de circa 30.000 euro, cea mai mare valoare fiind înregistrată în Bucureşti, de peste 41.000 de euro, tot în Capitală fiind scoasă la vânzare şi cea mai ieftină locuinţă, executată silit de la 6.000 euro, potrivit imobiliare.ro.  

În Braşov, preţul mediu al unei garsoniere scoase la vânzare se ridică, la nivelul lunii noiembrie, la 29.044 de euro (pentru 33 de metri pătraţi utili). În zona Craiter însă, o unitate locativă de 18 metri pătraţi utili are un preţ cerut de 8.500 de euro. Locuinţa este situată la ultimul etaj al unui bloc vechi cu trei nivele şi necesită demararea unor lucrări de renovare, potrivit anunţului de vânzare.

În zona Bartolomeu, un apartament cu o cameră şi o suprafaţă utilă de 28 de metri pătraţi poate fi achiziţionat cu 12.000 de euro. Acesta este situat la parterul unui bloc cu patru etaje construit înainte de 1990. În zona Noua, o unitate locativă de 19 metri pătraţi costă 12.900 de euro. Proprietatea se află la parterul unui imobil cu patru etaje construit în 1980, este decomandată, renovată, iar blocul din care face parte este izolat termic.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...