Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Francezii de la Auchan nu renunţă nici la construcţia magazinului din Tractorul

Până la finele anului viitor vom avea două magazine Auchan la Braşov. Deşi au achiziţionat reţeaua de hipermarketuri Real la finele săptămânii trecute, printre acestea numărându-se şi magazinul din Braşov, francezii de la Auchan nu au de gând să oprească dezvoltarea proiectului Coresi Shopping Center pe care îl dezvoltă pe platforma fostei uzine Tractorul SA, după cum informează bizbrasov.ro.
Grupul Auchan, controlat de familia Mulliez, a anunţat că va investi 55-60 milioane de euro în dezvoltarea primei etape a proiectului Coresi Shopping Center, deschiderea fiind programată pentru sfârşitul anului viitor. Suma este redusă la jumătate faţă de planurile pe care le aveau foştii proprietari. În această fază vor fi utilizate doar 24 de hectare din cele 100 ha achiziţionate la începutul anului de la fondul de investiţii Centtera Capital Partners.

Prima etapă a proiectului se va întinde pe o suprafaţă de 55.000 mp şi va cuprinde un hipermarket Auchan, cu o suprafaţă de vânzare de 13.000 mp, o galerie comercială de 25.000 mp închiriabili, 3.000 de locuri de parcare şi un parc de retail ce va găzdui un operator de bricolaj, un restaurant drive-in, operatorul de întreţineri şi reparaţii auto Norauto, o benzinărie şi un retailer de mobilă.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...