Braşovenii de la Fly Project au dus drapelul României în Piaţa Roşie din Moscova

Pentru că au concerte peste tot în ţară şi în străinătate, băieţii de la Fly Project au petrecut ziua naţională a României în Rusia. Valul de ninsori din Rusia a fost la un pas de a le crea probleme în deplasarea de la un concert la altul, însă şi-au găsit timp pentru a marca ziua naţională şi a duce drapelul României în Piaţa Rosie din Moscova. Tudor şi Dan, alături de echipa care îi însoţeşte la concerte, au desfăcut steagul adus de acasă pentru a-l prezenta cu mândrie celor prezenţi şi a face o fotografie pentru prietenii lor de pe Facebook.

„Noi suntem mândri că suntem romani şi că am reuşit să ajungem să reprezentăm România oriunde mergem. Facem asta cu responsabilitate şi profesionalism” declară Tudor, care acum câteva luni a iniţiat campania „Romania is Amazing” prin care doreşte promovarea locurilor frumoase din ţara noastră.
Fly Project continua turneul internaţional „La vită e bella” şi anul următor, însă show-ul prezentat va fi unul diferit, pentru care pregătirile au început deja de acum o lună.

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.