Jean Paler a fost la un pas de moarte și va fi operat la Spitalul Județean Brașov

Actorul Jean Paler a fost la un pas de moarte, după ce a făcut preinfarct. A fost salvat în ultima clipă de un prieten, care l-a şi dus la spital. Azi va suferi o intervenţie chirurgicală.

“Luni mă aflam în apartamentul meu din Sinaia şi dintr-odată mi s-a făcut rău. Am căzut în cap. Am apucat să sun un prieten, care m-a transportat la spitalul din Braşov, unde sunt şi acum. Altfel, în acest moment eram la doi metri în pământ. Doctorii au roit zece ore în jurul meu şi mi-au făcut zeci de analize. La tomograf, fiindcă sunt foarte înalt, nu îmi încăpeau picioarele, aşa că am stat cu ele pe afară. Asta păţesc şi cu patul de spital, nu încap în el” a povestit actorul, potrivit Observator.ro.

Amicul său l-a dus de urgenţă la Spitalul de Urgenţă din Braşov. Jean Paler are arterele înfundate, motiv pentru care medicii îi vor pune astăzi stenturi, anunţă RTV.

“A trebuit să semnez nişte acte, că accept să mi se pună aceste dispozitive care îmi vor lărgi venele, dar sunt şi mari riscuri, căci poţi să mori pe masa de operaţie. Mi-am pus toate speranţele”, a spus Jean Paler.

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply