Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Amical: Corona Braşov – CSM Ploieşti 31-29

Profitând de pauza competiţională, Corona Braşov și CSM Ploieşti s-au întâlnit într-o partidă amicală desfășurată la Școala Gen. 11 Braşov. Ambele echipe au avut absenţe importante în lot : Druţu, Hotea, Zamfir (accidentate), Ţăcălie (plecată la lotul naţional), Pricopi şi Dedu (la şcoală), la Corona, respectiv, Dospin, Crap, Alexandrescu (accidentate), la CSM Ploieşti.

,,Avem nevoie de foarte multe jocuri de verificare. Cu mingea ne descurcăm puţin mai greu, din moment ce au fost multe greşeli tehnice neforţate, în special ratări în situaţia singure cu portarul. Mi-a plăcut însă în unele momente mobilizarea în apărare, atunci când s-a folosit sistemul trei plus trei. Se vede că se încheagă nişte relaţii, însă mai avem de pus la punct unele lucruri, în ambele faze ale jocului” a declarat Mariana Târcă, antrenoarea Coronei, pentru site-ul clubului.

La final, Simona Gogârlă, antrenoarea echipei ploieştene, a declarat : ,,Este o perioadă de pregătire, după cantonamentul de şapte zile, de la Forban şi după câteva zile de reacomodare cu antrenamentele de sală. Este un prim meci, pentru că am programat şi alte verificări. Astfel, vom avea un turneu la Vâlcea, apoi unul la Brăila, adică dorim să avem cât mai multe teste de verificare. Mai avem multe aspecte de pus la punct, în special replierea, însă, pas cu pas, sper să reuşim tot ce ne-am propus.”

 

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...