Digi24 începe emisia împreună cu echipa din Brașov

Luna decembrie aduce, pentru echipa Digi24, un cadou mult așteptat, lansarea celei de-a șasea stații locale, cea de la Brașov.

În urmă cu 7 luni, pe 11 iunie, Digi24, singura televiziune de știri care emite în format full HD, în rețeaua RCS&RDS, începea o adevărată expansiune prin deschiderea primei stații locale la Iași. Într-un ritm alert Digi24 a continuat să le aducă românilor din nordul, vestul, sudul sau estul țării, prin intermediul stațiilor locale de la Iași, Timișoara, Oradea, Constanța și Craiova știrile corecte, imparțiale și echidistante, știrile esențiale pentru viața telespectatorilor săi.regie emisie

Primul Jurnal de știri

LUIZA COSTAN (2)Este rândul Brașovului să intre în marea familie Digi24. Luni, de la ora 19.00, Luiza Costan prezintă primul jurnal de știri Digi24 Brașov, un jurnal în care esențială este informația corectă și concretă.

“Sunt foarte bucuroasă că am ocazia să fac parte dintr-o echipa de profesioniști, chiar în orașul în care m-am născut și am crescut. Am lucrat mai bine de 4 ani în București pentru că am avut impresia că doar acolo se poate face presă la cel mai înalt nivel. Văzând însă ce se întâmplă la Digi24, investițiile făcute, membrii echipei, tehnologia modernă, nu am nici un dubiu că, deși va fi o statie regională, Digi24 Brașov se va ridica la cele mai înalte standarde. Am întâlnit aici, în echipa mea de acasă, oameni cu o experiență bogată în presă, oameni care știu despre ce vorbesc și cum să-și păstreze imparțialitatea. Am mare încredere în acest proiect, am convingerea că vom aduce un mare plus în presa regională”, spune Luiza.

Știrile Digi24

La Digi24 Braşov ziua de ştiri incepe cu jurnalul de la ora 13.00.  Timp de 15 minute, Luiza Costan aduce informaţiile din prima parte a zilei astfel încât telespectatorii să afle ce s-a intamplat în cursul dimineţii, cum se configurează ziua, cum va fi vremea. Un nou jurnal de ştiri începe la Digi24 Braşov, la ora 16.30, iar la 18.30, în prime time, Luiza Costan prezintă Jurnalul principal al Digi24 Braşov, care cuprinde toate știrile importante care au marcat ziua în  curs. Un sfert de ora de informații este cuprins  în jurnalul serii, care va face la ora 21.00, o sinteză a celor mai  importante știri din centrul ţării.

Grila de emisiuni

Printre emisiunile postului Digi24 Brașov se numără: Recrutat în Brașov, Vocile Brașov, Divizia locală, Turiști acasă.

  • Laurenţiu Ţiţei va prezenta, de luni până vineri, de la ora 16.00, “Recrutat în Braşov”,  emisiunea dedicată pieţei muncii.
  • Principalul talk-show al zilei, „Vocile  Braşovului”, este difuzat zilnic, de luni până  vineri, de la ora 19:00. Jurnalist cu experiență  și voce importantă a comunității, Mircea Vălean va dezbate, împreună cu invitații  săi, principalele evenimente ale zilei şi va încerca să ofere răspunsuri la cele mai presante probleme ale românilor din centrul ţării.
  • În emisiunea „Divizia locală“, moderată de Adrian Susanu, în fiecare luni, de la ora 20:00,  vor fi reprezentate toate ramurile sportive de succes.
  • Pe toţi cei care cred că orașul lor are mai mult de arătat decât își  imaginează sau pe toți cei care ar vrea să afle mai multe despre locul căruia îi spun acasă, Mădălina Zamfir îi invită să fie “Turisti acasă”, în  fiecare marti, de la ora 20:00.

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply