Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Incendiu la Kasho

Un complex comercial din Braşov, situat în imediata apropiere gării din municipiu, a luat foc, luni seară, acoperişul arzând cu flăcări înalte de câteva zeci de metri. Pompierii militari au fost alarmați să intervină la un incendiu puternic izbucnit la My Place. La ora transmiterii acestei ştiri, mai multe echipaje de pompieri cu maşini dotate cu autoscară intervin pentru stingerea incendiului.

Două persoane intoxicate

Până la ora actuală, din cauza incendiului două persoane care s-au intoxicat cu monoxid de carbon au fost transprotate la Spitalul Judeţean Braşov. Fumul gros a acoperit toată zona gării din Braşov acesta fiind vizibil chiar și din cartierele învecinate. Acoperişul complexului a ars cu flăcări înalte de câteva zeci de metri, iar toată zona este supravegheată de pompieri

“Incendiul a izbucnit la orele 16.00. În momentul de faţă mai multe autospeciale de pompieri sunt la faţa locului pentru intervenţie. Persoanele aflate în interior au fost evacuate, două dintre ele fiind intoxicate cu fum”, a declarat pentru Jurnalul Naţional, Lt. Sfreja Ciprian, purtătorul de Cuvânt al ISU Braşov.

La 50 de metri se afla o benzinărie

Clădirea în care funcţionează centrul comercial respectiv are parter şi două etaje, toţi angajaţii şi cumpărătorii aflaţi înăuntru în momentul izbucnirii incendiului fiind evacuaţi, deoarece la mai puţin de 50 de metri distanţă se află o benzinărie. Pompierii încearcă să ţină sub control flăcările  pentru a nu se extinde hotelul aflat în apropierea clubului.

Din primele informaţii, incendiul a afectat acoperişul clădirii şi s-a propagat la primul şi la al doilea etaj. Martori oculari au declarat că incendiul ar fi izbucnit în urma unor scântei de la un aparat de sudură al unor muncitori care făceau lucrări la acoperişul clădirii.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...