„Reconstrucția dreptei va porni din Brașov”

Colegiul Director al Forței Civice se va întruni în acest week-end la Brașov. Membrii conducerii partidului vor decide cu această ocazie dacă parlamentarii formațiunii vor rămâne independenți sau se vor afilia grupului PD-L.

„Prezentul și viitorul vi-l faceți singuri”

„Mihai Răzvan Ungureanu și ceilalți lideri ai partidului vor veni la Brașov. Asta arată că de aici, din centrul țării, va porni reconstrucția dreptei”, a anunțat Dumitru Puchianu, președintele filialei brașovene a partidului Forța Civică. „România are nevoie de o dreaptă puternică, o dreaptă care să repornească motoarele țării”, a continuat Puchianu. Liderul brașovean a ținut ca, odată cu încheierea alegerilor, prin intermediul presei, să transmită un mesaj public: „Români, nu aveți ce aștepta! Prezentul și viitorul vi-l faceți singuri. Singura soluție este să puneți mâna pe treaba”. Puchianu a explicat că, indiferent de cine va guverna, bunăstarea și prosperitatea nu poate fi primită cadou de la stat.

Decid dacă vor rămâne independenți

Întrunirea Colegiul Director al Forței Civice va avea loc sâmbătă, la Brașov, în Sala Europa a Hotelului Aro Palace. Secretarul general al formaţiunii, Ştefan Pirpiliu, a declarat în urmă cu câteva zile, că  în Colegiul Director se va stabili dacă cei parlamentarii Forței Civice se afiliază grupului PD-L sau rămân independenţi. Forta Civica va avea patru parlamentari, pe Mihai Razvan Ungureanu senator, iar deputati pe Cristian Constantin Roman, Danut Culetu si Dan Cristian Popescu.

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.