Dublă lansare de carte la Șt. O. Iosif

Joi, 27 decembrie, începând de la ora 16:00, Libris Braşov şi Editura Humanitas vă invită la Librăria St. O. Iosif pentru lansarea romanelor “Viitorul începe luni” de Ioana Pârvulescu şi “Astăzi este mainele de care te-ai temut ieri” de Radu Paraschivescu.

Viitorul începe luni

Ioana Pârvulescu preda literatura română modernă la Facultatea de Litere din Bucureşti. A debutat că romanciera în 2009 cu romanul “Viaţa începe vineri”, în care apariţia unui bărbat misterios în capitala României, în decembrie 1897, da naştere ciudatei presupuneri că omul ar veni din viitor. În noul roman, “Viitorul începe luni”, lucrurile sunt privite din altă perspectivă, dar în numele aceleiaşi obsesii: amestecul viitorului în pliurile trecutului. Timpul şi Bucureştiul sunt adevăratele personaje ale cărţii.

Roman despre suferinţă şi solidaritate

“Astăzi este mainele de care te-ai temut ieri” de Radu Paraschivescu este un roman despre suferinţă şi solidaritate, despre spaimă şi vinovăţie, despre succes şi eşec. Dar în primul rând este o poveste despre foamea de libertate pe care o simţim indiferent dacă suntem închişi în celula unei temniţe sau între zidurile convenţiilor şi prejudecăţilor.

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.