Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Accident cu patru victime lângă Vlădeni

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs miercuri după-amiază pe DN 1, între localităţile braşovene Codlea şi Făgăraş, şi în care au fost implicate trei maşini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu, în urma accidentului, care s-a produs în jurul orei 15.00 pe DN1, la kilometrul 194, la intrare în localitatea Vlădeni, traficul a fost blocat până la ora 16.15, şoferii fiind îndrumaţi de poliţiştii rutieri să aleagă rute alternative.

“Accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism Fiat care se îndrepta dinspre Braşov spre Făgăraş într-o uşoară curbă la dreapta nu a adaptat vizeza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul maşinii. Autoturismul a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu două autoturisme care circulau din sens opus, una în spatele celeilalte”, a spus Giosanu.

În urma impactului, au fost rănite patru persoane – şoferul vinovat de producerea accidentului, un pasager din dreapta acestuia şi două persoane din cea de-a doua maşină care circula regulamentar din sens opus. Cei patru răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...