Judecătoria Brașov cere revocarea lui Dănileț

Ca urmare a declanşării de către Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Judecătoriei Râmnicu-Vâlcea a procedurii de revocare a domnului judecător Cristi Vasilică Danileţ din calitatea de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii din partea judecătoriilor, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Judecătoriei Braşov a decis în şedinţa de ieri, 09.01.2013, în favoarea revocării ce a făcut obiectul ordinii de zi.

„Judecătoria Braşov are 38 judecători activi în funcţie, 36 dintre aceştia au fost prezenţi în şedinţa Adunării Generale. Structura voturilor exprimate a fost următoarea: 33- Da şi 3- Nu. Astfel, revocarea domnului judecător Cristi Vasilică Danileţ din calitatea de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii din partea judecătorilor a fost decisă în procentul de 86,8 % dintre judecătorii aflaţi în funcţie“, a declarat Președintele Judecătoriei Brașov Carmen Degan Pop.

La Judecătoria Rupea procentajul voturilor în favoarea revocării a fost de 100%, ambii judecători ai acestei instanţe pronunţându-se în acest sens. Joi sunt programate adunările generale ale judecătoriilor din Zărneşti şi Făgăraş, ai căror magistraţi urmează să hotărască dacă vor cere şi ei revocarea din CSM a lui Cristi Vasilică Danileţ.

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.