Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Inna în deschiderea FOTE

Comitetul de organizare al Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) pune la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte derularea evenimentului care va avea loc în perioada 17 – 22 februarie la Braşov.

„Mai sunt câteva detalii de pus la punct. Deocamdată, nu ştim cine va cânta imnul naţional şi ce sportivi vor purta drapelul României”, a precizat un reprezentant al Primăriei.

Inna, la Brașov

De asemenea, s-a anunțat că la festivitatea de deschidere a FOTE 2013, ce se va desfăşura pe Stadionul Liceului Sportiv Braşov, va cânta Inna.

„Ceremonia este organizată de Televiziunea Română care este partener al acestui eveniment. Pe lângă Inna, în cadrul festivităţii ar putea susţine un recital şi trupa Sensor (din care fac parte câţiva componenţi ai trupei Sistem – n.red)”, a  declarat Scripcaru.

Flacăra Olimpică

Tot legat de festivitatea de deschidere, primarul Braşovului a precizat că în data de 17 februarie, flacăra olimpică va fi dusă de la Primărie la Liceul Sportiv, pe traseu fiind prevăzute trei opriri, la Casa Armatei, la Biserica Neagră şi la Poarta Schei.

Torţa va ajunge la Braşov pe data de 10 februarie în jurul orei 18.10 şi până în ziua deschiderii evenimentului va rămâne în incinta Casei Căsătoriilor.

 

 

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...