Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Stand up in the city

Stand up in the city se do­ve­deşte a fi proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment, reuşind astfel să pătrundă în 20 de oraşe ale ţării, unde au loc showuri lunare sau bilunare. Evenimentul va avea loc pe data de 3 februarie începând cu ora 22:00, la Deane’s Irish Pub. Prețul unei intrări este 25 lei. Informaţii la tel. 0765 436 963.

Stand up in the city este clubul mobil de comedie, care a adus diversitate la fiecare sezon: prezenta exclusivă a celor mai buni comedianţi ai momentului – Teo, Vio, Costel, Micutzu, Badea, Bordea, Sorin, Sergiu, Natanticu şi Andrei şi promovarea tinerilor comedianţi care au avut şansa să performeze în deshidere, showul de impro­vi­zaţie Zis şi făcut, showuri de trupa şi one man showuri. După o scurtă vacanţă de iarnă, clubul mobil de comedie îşi aşteaptă publicul din Braşov la Deane’s Irish Pub.

Sorin Parcălab – este membru al trupei Aristocraţii şi fost membru al trupei Brigada 2pe3. A fost la „Românii au talent“ unde a luat da-uri de la juriu și like-uri de la oamenii de acasă cât cuprinde. Cosmin Natanticu – este unul dintre protagoniștii show-ului „Serviciul Român de Comedie“ de la Pro TV.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...