Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Claudiu Coman, șef interimar la PNL Brașov

Claudiu ComanDuminică dimineață, la ora 10.00, a fost o ședință informală a Delegației Permanente a PNL Brașov, la care a participat și Marian Petrache, care este secretarul general la nivel național al partidului.

Subiectul principal al discuțiilor a fost mobilizarea și organizarea pentru campania electorală. Toți participanții, primari și președinți de organizații, s-au angajat să obțină un rezultat cât mai bun pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie.

La finalul reuniunii, s-a dat un vot de încredere pentru cel care, în prima ședință după alegerile din 2013 la nivelul PNL Brașov, liderul filialei, Aristotel Căncescu, l-a desemnat ca înlocuitor, respectiv președintele organizației municipale Claudiu Corman (consilier județean).

Practic, nu este vorba de înlocuirea lui Căncescu din funcția de președinte al PNL Brașov, fiind un vot informal, Coman exercitând această funcție pe perioada în care șeful liberailor brașoveni nu poate îndeplini atribuțiile ce-i revin. O altă perosană vizată pentru a prelua interimatul filalei a fost primarul orașului Râșnov, Adrian Veștea.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...