Maria Grecea susține că Ponta minte nonstop în dezbaterile televizate

Maria GreceaDeputatul PNL Maria Grecea spune că românii trebuie să facă diferența dintre candidaţii aspiranţi la ocuparea funcţiei de preşedinte al României au relevat două comportamente diametral opuse.

„Pe de o parte, candidatul ACL Klaus Iohannis s-a prezentat în faţa românilor cu seriozitatea care îl caracterizează, prestaţia sa fiind aceea de viitor preşedinte serios, implicat, devotat, pragmatic şi cu simţul realităţii. În oglindă, candidatul PSD a continuat să apară în ochii electoratului ca un tip cameleonic, obraznic, tupeist, manipulator şi plin de infatuare”, a declarat astăzi Maria Grecea.

Aceasta susține că, după ce a folosit în mod imoral toate pârghiile umane, logistice şi financiare de care a dispus în această campanie electorală graţie funcţiei sale de prim-ministru, Victor Ponta a continuat şi în confruntările televizate cu Klaus Iohannis tirada minciunilor şi a bătăii de joc la adresa românilor: „Legat de împiedicarea românilor din Diaspora de a vota aşa cum se cuvine într-o ţară democratică, Ponta a minţit din nou, afirmând că duminică vor vota toţi românii din străinătate! Nimeni nu cred că îşi poate închipui aşa ceva, deoarece ar fi un fapt imposibil de realizat. Candidatul ACL a cerut doar o procedură normală a desfăşurării alegerilor, pentru a fi evitate situaţiile jenante petrecute în primul tur. Ponta însă nu numai că nu l-a demis pe ministrul Corlăţean a doua zi după alegerile din 2 noiembrie, ba chiar l-a pus să demisioneze tardiv, fără ca să se emită ordinul de ministru care să permită suplimentarea secţiilor de votare“.

Articole din aceeași categorie:

Comments

comments

Leave a Reply