Viorel Chiriac: deputatul Ioan Adam va fi suspendat din PSD

Senatorul PSD Viorel Chiriac a declarat, astăzi, că săptămâna viitoare va avea loc Comitetul Executiv Nțaional al PSD, unde se va analiza eșecul social-democraților de la alegerile prezidențiale.

Față de primul tur de scrutin, la Brașov, Victor Ponta a crescut cu 6 procente, în contextul în care trendul la nivel național era decrescător pentru premier. PSD a obținut 128.000 de voturi la Brașov, respectiv 36%, este mai mult decât 103.406 de voturi la Giurgiu, și au avut procent aproximativ 69%.

„Eu sper ca să se întâmple în România ce și-au dorit alegătorii, să se facă un alt fel de politică. Acest lucru ni-l dorim și noi, dar ceilalți au fost mai buni“, a precizat Chiriac.

Chiriac a precizat că, diseară, dincolo de analiza și unele măsuri organizatorice, care vor fi luate, pe care nu le-a precizat, se va discuta ce nu a funcționat – plecând de la comunicare până la modul cum s-a desfășurat campania electorală.

Chiriac a declarat că, după sărbătorile de iarnă, vor începe pregătirile pentru alegerile locale din 2016.

În ceea ce privește situația deputatului Ioan Adam, care a fost arestat, Chiriac a precizat că, potrivit statului partidului, acesta va fi suspendat, tot diseară, din calitatea de membru, pierzându-și și funcția de vicepreședinte al filialei județene.

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.