Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Vasile Kraila acuzat de Agentia Naţională de Integritate de conflict de interese

vasile-kraila1Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativa in cazul fostului consilier local, potrivit unui comunicat al institutiei.

Astfel Vasile Kraila, fost Consilier local in cadrul Consiliului Local al Municipiului Brasov, “in perioada exercitarii mandatului de consilier local (20 iunie 2008 – 30 mai 2014), a participat la deliberarea si adoptarea hotararilor Consiliului Local al Municipiului Brasov privind aprobarea incheierii unor contracte de asociere (in vederea realizarii programului de dezvoltare comunitara), incheiate intre  Primaria Municipiului Brasov si societatea comerciala in cadrul careia acesta a detinut functia de administrator. Valoarea totala a contractelor incheiate a fost de  270.000 Lei”, potrivit ANI.

“Persoanele evaluate au fost informate despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. KRAILA VASILE nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, in exercitarea dreptului la aparare”, informeaza ANI.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...