Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Descinderi ale DNA în județul Brașov în cazul de corupție de la Consiliul Județean Timiș

Acțiune de amploare a DNA în județele Timiș, Cluj, Brașov, Sibiu, Argeș, Prahova, Arad, Suceava, Galați,Iași, Constanța.

În județul Timiș,  procurorii anticorupție  au descins la sediul Consiliului Județean Timiș, unde fac percheziții. Este vizat  președintele CJ Titu Bojin, care va fi adus la sediul central al DNA din Capitală.

De asemenea, se fac percheziții și în alte localiții din județul Timiși, între care la sediile a 17 primării din județ, la domiciliile unor aleși locali, la sediile unor instituții publice precum și la sediile unor societăți comerciale.Între instituțiile publice sunt vizate de percheziții Direcția Regională de drumuri si poduri Timisoara, Administrația bazinală de apă Banat.

De asemenea, se fac percheziții la SNTFC CFR Călători SA București , la filiale CFR Călători din județele Cluj, Brașov, Sibiu, Argeș (Pitești), Prahova, Arad, Suceava, Galați,Iași, La Constanța este vizată firma unor persoane fizice.

Într-un comunicat, DNA anunță : “În cursul zilei de 10 decembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 48 locații situate în mun. București și județele: Timiș, Cluj, Brașov, Sibiu, Argeș, Prahova, Arad, Suceava, Galați, Iași și Constanța, din care 20 sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.  În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei“.

Abonează-te la newsletter
Sign up here to get the latest news, updates and special offers delivered directly to your inbox.
You can unsubscribe at any time
Comentarii
Loading...